С Автобус

Мини почивка в Несебър - 2 нощувки
Маршрут: Свиленград - Любимец - Харманли - Хасково - Димитровград - Несебър

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати на отпътуване:
14.08.2020 - 16.08.2020 г.

от:
98лв.
Принтирай
Програма

 Първи ден: Отпътуване рано сутринта от: гр. Димитровград, гр. Свиленград, гр. Хасково, гр, Любимец, гр. Харманли. Пристигане в Несебър преди обяд. Свободно време за плаж. Плажната ивица на Несебър е изключително красива - широка със ситен, златист пясък. Водата е синьо-зелена и кристално чиста. Част от плажната ивица е заета от платени чадъри и шезлонги, които са на стойност между 2-4 лв. Гледката от въздуха е уникална - в едната си част заливът излиза напред и се врязва в морската вода. Отсреща, в далечината, има гледка към стария град на Несебър - неописуема и неповторима атмосфера. В близост има заведения, от които могат да се закупят храна и напитки. В късния следобед настаняване в хотел 2/3*. Свободно време за почивка, разходка и вечеря. Нощувка

 

Втори ден: Свободен ден за плаж и развлечения. Късния следобед връщане в хотела. Свободно време за разходка, почивка и вечеря. Нощувка.

 

Трети ден: Освобождаване на хотела. Свободно време за плаж и развлечения. Отпътуване наобратно в късния следобед и пристигане вечерта.

    

Цената включва:

  • Транспорт с луксозен туристически автобус
  • 2 нощувки в хотел 2*/3* в района на Равда или Несебър
  • Медицинска застраховка
     

Цената не включва:

  • Такси за плажа
  • Разходи от личен характер
Цени

Дата Възрастен в двойна/тройна стая
14.08.2020 - 16.08.2020 г. 98 лв.