С Автобус

Мини почивка в Поморие - 2 нощувки
Маршрут: Свиленград - Любимец - Харманли - Хасково - Димитровград - Поморие

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати на отпътуване:
21.08.2020 - 23.08.2020 г.

от:
90лв.
Принтирай
Програма

Първи ден: Отпътуване рано сутринта от: гр. Димитровград, гр. Свиленград, гр. Хасково, гр. Любимец, гр. Харманли. Пристигане в Поморие преди обяд. Свободно време за плаж. Град Поморие разполага с прекрасни и просторни плажни ивици, покрити със ситен и златист пясък. Източния плаж на града се намира в южната част на поморийския бряг. Тя е най-дългата ивица в този район и на юг достига до село Ахелой. Плажът е носител на престижната награда "Син флаг"и отговаря на редица критерии за чистота и качество на предлаганите услуги. Има както охраняеми, така и неохраняеми зони. Цената на чадърите и шезлонгите варира между 2 и 4 лева. В късния следобед настаняване в хотел 2/3*. Свободно време за почивка, разходка и вечеря. Нощувка.

 

Втори ден:  Свободен ден за плаж и развлечения. Късния следобед връщане в хотела. Свободно време за разходка, почивка и вечеря. Нощувка.

 

Трети ден: Освобождаване на хотела. Свободно време за плаж и развлечения. Отпътуване наобратно в късния следобед и пристигане вечерта.

 

 

 

Цената включва:

  • Транспорт с луксозен туристически автобус
  • 2 нощувки в хотел 2*/3*

 

 

 Цената не включва:

  • Такси за плажа
  • Разходи от личен характер

 

 

Цени

Дата Възрастен в двойна/тройна стая
21.08.2020 - 23.08.2020 г. 90 лв.