Еднодневни

Светлинното шоу във Велико Търново в деня на Независимостта на България
Маршрут: Свиленград - Любимец - Харманли - Хасково - Димитровград - Трявна - Велико Търново

Продължителност: 1 дни

Транспорт: Автобус

Дати на отпътуване:
22.09.2021 г.

от:
28лв.
Принтирай
Програма

Тръгване от гр. Свиленград в 06:00ч. (паркинга на магазин "Жанет"); от гр. Любимец в 06:20ч. (сп. „Мангъра”); от гр. Харманли в 06:45ч. (хотел „Хеброс”), от гр. Хасково в 07:20ч. (бензиностанция "ШЕЛ", кв. "Орфей"), от гр. Димитровград в 07:40ч. (Новата автогара). Преди обяд пристигане в гр. Трявна, запазил през столетията неповторима възрожденска атмосфера. Разходка по единствения по рода си възрожденски площад в България, съхранил почти изцяло автентичния си вид и живописните улици. Разглеждане на часовниковата кула и Гивгирения мост. Свободно време за обяд. Отпътуване за Велико Търново и пристигане в старопрестолния град следобед. Свободно време за разходка. Възможност да се насладите на 3D светлинното шоу "Звук и светлина" и вземете участие в Голямото търновско хоро. "Звук и свтлина" е аудио-визуален спектакъл, на който могат да се насладят гостите на град Велико Търново. Визуалното шоу изпъстря крепостта "Царевец" с уникални светлинни ефекти и оставя незабравим спомен в зрителите. Звука от спекатакъла представя исторически събития от времето на второто българско царство.
Целта на спектакъла е със средствата на музиката и ефектното осветление да се изгради един запомнящ се емоционален образ на хълма крепост
Царевец, събрал в себе си цялата историческа същност, величие и слава на древната престолнина Търновград – станал синоним на българския дух и национална гордост. Водещ елемент е специално написаната музика, с помощта на която се проследяват историческите събития и се характеризират техните невидими образи. Добре се вижда от терасите по главната улица. Вечерта отпътуване на обратно и пристигане късно вечерта.

 

Цената включва:

  • Транспорт с луксозен туристически автобус;
  • Медицинска застраховка за лица до 65г.;
  • Водач от агенцията;


Цената не включва:

  • Разходи от личен характер.
  • Входните такси на посещаваните туристически обекти.

 

Цени

Дата Отпътуване от Свиленград Отпътуване от Любимец Отпътуване от Харманли Отпътуване от Хасково и Димитровград
22.09.2021 г. 36 лв. 34 лв. 32 лв. 28 лв.