СПА почивки в България

СПА почивка в Банско - 4 нощувки
Маршрут: Свиленград - Любимец - Харманли - Хасково - Димитровград - Банско

Продължителност: 5 дни / 4 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати на отпътуване:
13.11.2019 - 17.11.2019 г.

от:
215лв.
Принтирай
Програма

Първи ден: Отпътуване от гр. Свиленград в 06:00ч. (паркинг на магазин "Жанет"), гр. Любимец в 06:20ч. (сп. "Мангъра"), гр. Харманли в 06:40ч. (хотел "Хеброс"), гр. Хасково в 07:10ч. (бензиностанция "ШЕЛ", кв. "Орфей"), гр. Димитровград в 07:25ч. (Новата автогара). Около обяд пристигане в гр.Банско. Настаняване в хотел Каза Карина 4* с вътрешен басейн, сауна, фитнес и релакс зона. Свободно време за почивка. Вечеря. Нощувка.

Втори ден: Закуска. Свободен ден или възможност да се включите в допълнителна екскурзия срещу заплащане до Рилския манастир - това е един от най-значимите културни паметници на България, символ на България, включен в списъка на ЮНЕСКО. Сегашният манастир се намира в близост до село Пастра – недалеч от мястото на първоначалното му изграждане, покрай него тече Рилска река. Това е най-големият манастир в България на пет етажа като видими са четири от тях. Църквата "Рождество Богородично" е централният храм на Рилския манастир. Риломанастирската църква е от т.нар. "Атонски тип". Свободно време. Връщане в гр. Банско. Вечеря. Нощувка.

Трети ден: Закуска. Свободно време или възможност да се включите в допълнителна екскурзия срещу заплащане до гр.Мелник и Роженския манастир. Град Мелник е най-малкият град в България. Намира се в югозападния планински район на Пирин планина. Там се намират и Мелнишките пирамиди, които са едни от най-посещаваните от туристи, скални пирамиди на територията на България. Районът, освен самите пирамиди, обхваща още огромно количество други скални образования като скални гъби, игли, конуси и други. Посещение на Роженския манастир "Свето Рождество Богородично". Това е най-големият манастир в Пиринският край и е един от най-добре запазените до днес манастири. В манастирския храм се намира иконата на Св. Богородица Портаитиса. Свободно време. Връщане в гр. Банско. Вечеря. Нощувка.

Четвърти ден: Закуска. Свободен ден или възможност да се включите в допълнителна екскурзия срещу заплащане до гр.Сандански и местността Рупите. Пристигане в Сандански. Свободно време за разходка, обяд и шопинг из града. Отпътуване за местността Рупите, където в последните години от живота си е живяла ясновидката Ванга. В близост до къщата на Ванга е построен храмът "Св. Петка Българска". Свободно време. Връщане в гр. Банско. Вечеря. Нощувка.

Пети ден: Закуска. Свободно време за почивка и релакс. По обяд освобождаване на хотела и отпътуване на обратно. Привечер пристигане.


Цената включва:

 • Транспорт с луксозен туристически автобус
 • 4 нощувки в хотел Каза Карина 4* със закуски и вечери
 • Водач от агенцията
 • Медицинска застраховка
 • Ползване на закрит басейн

Цената не включва:

 • Допълнителна екскурзия до Рилски манастир - 22 лв. на човек при минимум 20 човека
 • Допълнителна екскурзия до гр.Мелник и Роженски манастир - 27 лв. на човек при минимум 20 човека
 • Допълнителна екскурзия до с. Златолист /къщата на Преподобна Стойна/ и Рупите /къщата на Ванга/ - 25 лв. на човек при минимум 20 човека
 • ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА при записване за всички допълнителни екскурзии в наш офис – 65 лв. на човек
 • Лични разходи

НОВО - Възможност за летене с балон в Разложката долина - 300лв. на човек

Летенето започва малко преди изгрев слънце, в зависимост от прогнозата. Ще получите информация и представяне от пилота за основните положения и инструкции. Полета е с продължителност от около 1 час. По време на полета наземния екип следва балона и е на разположение след приземяването за вдигане на традиционния тост с шампанско. Цялото преживяване отнема 2-3 часа и бива фото и видео заснемано. Ще може да се насладите на едни от най-красивите и живописни места от околността.

 

Отстъпка за:

 • Ползване на собстветн транспорт - 30 лв. на човек
Цени

Дата Възрастен в двойна/тройна стая Възрастен в единична стая
13.11.2019 - 17.11.2019 г. 215 лв. 300 лв.


Изберете хотел към програмата
от:
215 лв.