СПА почивки за 8-ми Март

8-ми Март в Банско с включена Празнична вечеря
Маршрут: Свиленград - Любимец - Харманли - Хасково - Димитровград - Банско

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати на отпътуване:
08.03.2019 - 10.03.2019 г.

от:
168лв.
Принтирай
Програма

Ново предложение с включена празнична вечеря
и музикална програма по случай 8-ми Март!

Първи ден: Отпътуване от гр. Свиленград в 08:10ч. (Магазин "Жанет"), гр. Любимец в 08:30ч. (сп. "Мангъра"), гр. Харманли в 08:50ч. (хотел "Хеброс"), гр. Хасково в 09:30ч. (безнзиностанция "ШЕЛ" кв."Орфей"), гр. Димитровград в 09:45ч. (Новата автогара). Около обяд пристигане в гр. Банско. Настаняване в Евелина Палас 4* или подобен. Свободно време за почивка или ползване на СПА центъра на хотела. Празнична вечеря на тристепенно сет меню с музикална програма по случай 8-ми Март! Нощувка.

Втори ден: Закуска. Свободен ден за почивка и  разходка из центъра на Банско или възможност да се включите в някоя от допълнителните екскурзии, които предлагаме:

Варинат I: Рилския манастир - един от най-значимите културни паметници на България, символ на България, включен в списъка на ЮНЕСКО. Сегашният манастир се намира в близост до село Пастра – недалеч от мястото на първоначалното му изграждане, покрай него тече Рилска река. Това е най-големият манастир в България на пет етажа като видими са четири от тях. Църквата "Рождество Богородично" е централният храм на Рилския манастир. Риломанастирската църква е от т.нар. "Атонски тип". Посещение и свободно време.

Варинат II: Мелник и Роженския манастир. Град Мелник е най-малкият град в България. Намира се в югозападния планински район на Пирин планина. Там се намират и Мелнишките пирамиди, които са едни от най-посещаваните от туристи, скални пирамиди на територията на България. Районът, освен самите пирамиди, обхваща още огромно количество други скални образования като скални гъби, игли, конуси и други. Посещение на Роженския манастир "Свето Рождество Богородично". Това е най-големият манастир в Пиринският край и е един от най-добре запазените до днес манастири. В манастирския храм се намира иконата на Св. Богородица Портаитиса. Посещение и свободно време.

Варинат III: Сандански и местността Рупите. В известната местност последните години от живота си живее ясновидката Ванга. Тук през 1994 година, финансиран от самата Ванга е построен храмът "Св. Петка Българска" в близост до къщичката, в която тя е живяла.  Местността Рупите е разположена в подножието на хълма Кожух. Преди стотици години Кожух е бил вулкан. Чудотворните земи са резултат от изригването на този вулкан. Известна е с редки дървесни и животински видове, някои от които са включени в Червената книга на България. Има целебни минерални извори. Посещение и свободно време. Отпътуване за гр. Сандански. Свободно време за разходка, обяд и шопинг из града.

Следобед връщане в хотела. Нощувка.

Tрети ден: Закуска. Свободно време за почивка и релакс. Преди обяд освобождаване на хотела и отпътуване на обратно. Привечер пристигане.


Цената включва:

 • Транспорт с луксозен туристически автобус
 • 2 нощувки със закуски в хотел Евелина Палас 4* или подобен
 • Ползване на закрит басейн с полуолимпийски размери
 • Празнична вечеря по тристепенно сет меню с музикална програма
 • Водач от агенцията
 • Медицинска застраховка за лица до 65 год.

Цената не включва:

 • Допълнителна екскурзия до Рилски манастир - 22 лв. на човек при мин. 20 човека
 • Допълнителна екскурзия до гр.Мелник и Роженски манастир - 27 лв. на човек при мин. 20 човека
 • Допълнителна екскурзия до местността Рупите и гр. Сандански - 25 лв. на човек при мин. 20 човека
 • Разходи от личен характер

Доплащане за:

 • Медицинска застраховка за лица от 65 до 75 год. - 5 лв.
 • Медицинска застраховка за лица над 75 год. - 10 лв.
 • Дете до 12 год. настанено в стая с двама възрастни - 85 лв.

 

Отстъпка за:

 • Ползване на собстветн транспорт - 40 лв. на човек

 

Цени

Дата Отпътуване от Хасково и Димитровград Отпътуване от Харманли Отпътуване от Любимец Отпътуване от Свиленград
08.03.2019 - 10.03.2019 г. 168 лв. 173 лв. 176 лв. 178 лв.