РУМЪНИЯ

БУКУРЕЩ с включена Новогодишна вечеря
Маршрут: Свиленград - Любимец - Харманли - Хасково - Димитровград - Пловдив - Букурещ

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати на отпътуване:
29.12.2018 - 01.01.2019 г.

от:
459лв.
Принтирай
Програма

Първи ден: Отпътуване от гр.Свиленград в 04:15ч. (пл."Свилена"), гр.Любимец в 04:35ч. (сп."Мангъра"), гр.Харманли в 04:55ч. (хотел"Хеброс"), гр.Хасково в 05:30ч. (ул."Батак" - зад "Кауфланд"), гр.Димитровград в 05:45ч. (паркинг "Кауфланд"), гр.Пловдив в 07:00ч. (Дом на културата), по маршрут Казанлък – Плевен – Русе. Пристигане в Букурещ – най-големият град в Югоизточна Европа, известен още като „Малкия Париж“ заради артистичния си живот и красивата архитектура. Между двете световни войни тук са построени десетки красиви и изискани сгради от френски архитекти в стил fin du siecle. Настаняване в хотела. Свободно време за разходка и запознаване с нощен Букурещ. Нощувка.

Втори ден: Закуска. Свободно време или пожелание (срещу доплащане) екскурзия до Синая - най-красивия зимен курорт на Румъния, наричан още "Перлата на Карпатите", замъка Пелеш и замъка „Бран“. Отпътуване от хотела 08:30ч. сутринта - посещение на замъка на граф Дракула (Бран). Със своята легендарна загадъчност, извисяващ се върху 60 метрова скала, построен след 1377г., е бил тайнственото място на най-популярния вампир в световната мистика. Посещение на Брашов (при възможност). Отпътуване за Синая, посещение на лятната резиденция на румънските крале - замъка Пелеш. Замъкът ще Ви удиви с изящното си излъчване и уникалните си форми. Построен от Крал Карол I в периода 1873-1883г., който като принц е воделл румънските войски в Руско-турската война. Отпътуване за Букурещ и връщане в хотела около 18 часа. (екскурзията се осъществява при минимум 20 човека записани при подходящо време). Нощувка.

Трети ден: Закуска. Панорамна обиколка на Букурещ с екскурзовод (минимум час и половина): Триумфалната арка; Храмът на музиката „Атене“; Националният театър; Парламентът; Патриаршеската катедрала; Университетът; Площадът на революцията; Кралският дворец. Връщане в хотела и подготовка за празничната Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с Dj.

ЧЕСТИТА НОВА 2019 ГОДИНА

Четвърти ден: Закуска. Освобождаване на хотел и отпътуване за България. Пристигане в България късно вечерта.

 

Цената включва:
 • Транспорт с луксозен туристически автобус
 • 3 нощувки със закуски в хотел Mercure Unirii 4* в Букурещ  - централно разположен
 • Празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на хотел с Dj, чаша вино и чаша шампанско на човек - празничното меню предстой да бъде обявено
 • Панорамна обиколка на Букурещ
 • Водач през цялото време на пътуването
 • Медицинска застраховкас покритие 2000 евро за лица до 65 години


Цената не включва:

 • Екскурзия до Синая, Замъка Пелеш и Замъка н Дракула  - 20 евро на човек
 • Входните такси за замъка на “Дракула” (35 RON) и замъка “Пелеш” (20 RON);
 • Доплащане за единична стая 150 лева
 • Лични разходи
 • Медицинска застраховка за лица над 65 години - 10 лева
 • Отпътуване от Свиленград, Любимец, Харманли, Хасково, Димитровград - 45 лв./човек

 

Начин на плащане:  Депозит от 30% от пакетната цена и доплащане 20 дни преди датата на отпътуване.

 

Забележка:  Туроператорът си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност за промяната им! Необходимо е ползването на градски транспорт. Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите.

 

Екскурзията ще се осъществи при минимален брой записани туристи: 40 човека. Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

 

Т001

Цени

Дата Възрастен в двойна стая Трети възрастен Дете до 12г., настанено с двама възрастни
29.12.2018 - 01.01.2019 г. 459 лв. 445 лв. 299 лв.


Изберете хотел към програмата
от:
459 лв.
       
Букурещ, Румъния