НОВА ГОДИНА 2022

Нова година в Едремит в Adrina Termal Health & Spa Hotel
Маршрут: Едремит

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Транспорт: Собствен транспорт

Дати на отпътуване:
30.12.2021 - 02.01.2022 г.

от:
250
Принтирай
Програма

НОВА ГОДИНА в ЕДРЕМИТ в ADRINA TERMAL HEALTH & SPA HOTEL

 

  Посрещнете Новата 2022 година в известният СПА курорт Едремит, разположен в Маслинената Ривиера с прекрасни плажове!

 

Първи ден:  Отпътуване от градовете Хасково, Димитровград, Харманли, Любимец, Свиленград в ранните часове.  Преминаване през граничните пунктове Капитан Андреево - Капъ Куле. Преминаване през Дарданелите (в миналото известен като Хелеспонт, е тесен пролив в Северозападна Турция между полуостров Галиполи и Мала Азия, който свързва Егейско с Мраморно море.  Пристигане в Едремит и настаняване в хотел „Adrina Health & Spa Termal Hotel” 5*. Свободно време. Вечеря. DJ парти на български и с българска музика. Нощувка.

Втори ден: Закуска. Свободно време или по желание възможност за допълнителна екскурзия: Античния град Асос и музея на зехтина. Екскурзията започва с посещение на автентичното каменно селище и днешен Yeşilyurt ( старото тюркско селище Büyük Çetmi) с разходка из калдъръмените улички и каменните къщи от андезитен камък до стария " римски път"; изглед към планината Ида; Джамията на селото с интересна архитектура наподобяваща средновековните гръцки църкви. Това е едно от малкото места в света с много високо съдържание на кислород и без никаква влажност, предпочитан за почивка от болни с дихателната система. Ассос- труднодостъпният античен град, където Аристотел е преподавал 3 години; руини на най- старият храм в Анадола- андезитният храм на Атина в Дорийски стил; прекрасна панорама към Гръцкия остров Лесбос (това е най- близкото място); останки от дългата изящна чернокаменна крепостна стена; вид на най- западната точка на Анадола- Baba burnu; Разходка из тъмно оцветените каменни, калдъръмени улици на селото; свободно време; Посещение на пристанището на днешен Бехрамкале, където е било и древното пристанище на Ассос, сега осеяно с малки каменни сгради, превърнати в бутикови хотели и рибни ресторанти. По тесния път за пристанището се виждат останките от долната част на "хълмения" Ассос и античния елинистически театър.   Празнична Новогодишна Гала Вечеря с включено неограничено количество на местни алкохолни и безалкохолни напитки и шоу програма с DJ на български и българаска музика. Празничната вечер ще се проведе в балната зала "Senfoni" на хотела, като гостите ще бъдат настанени на големи кръгли маси по 10 човека. Честита Нова 2022-ра година !!! Нощувка.

 Трети ден: Късна закуска. Свободно време или по желание възможност за допълнителна екскурзия - Целодневна екскурзия до остров Джунда, местността Стъпката на Дявола, курортните градове Ören и Akçay. Пътуване към южната част на Средна Егея- курорта Айвалък. Изглед на Айвалъкския залив от панорамната местност "Дяволската Стъпка", където според легендата: "дори и дяволът се е захласнал от красотата на местността и в този момент е паднал от хълма, оставяйки стъпката си в скалата":); Преминавайки през центъра на града и след това остров ( през мост) "Лале" ще спрем за разглеждане в центъра на остров Джунда. Той крие красотата си в закътаните улици, пъстро украсени с местна архитектура, обединяваща духа на отминалите гръцки и съвременните приветливи нрави. Кратка разходка до най- голямата църква на региона ( сега частен музей на Коч Холдинг) Таксиарис и почерпка с "balık ekmek" на крайбрежието. След острова започва " завръщане на север" към хотелната ни зона, отбивайки се в скритите красиви градчета по Залива: спиране за снимка на курортния център Ören с широка плажна ивица и експонирани останки от античния град Adramytteion ( в съвсем малко заградено местенце). През гр. Бурхание и Едремит пристигане в гр. Акчай, където артезианските води от легендарната планината Ида (днешен Kazdağları, където се е провел първия конкурс по красота) бликват от естествени извисяващи се извори в морето; снимка пред символа на местното население Юрюци/Тюркмени - статуята на легендарната " Руса Мома" (Sarıkız); Последната ни спирка е Мол "Yasa", свободно време и завръщане в хотела преди вечеря. Вечеря. DJ парти на български и с българска музика. Нощувка.

Четвърти ден:  Закуска. Отпътуване за България и пристигане късно вечерта.

  

Цената включва:

 • 3 нощувки в луксозният Хотел Adrina Termal Health & Spa Hotel 5*
 • 3 закуски на богата блок маса
 • 2 вечери на богата блок маса
 • Дискотека с българска музика и DJ
 • Безплатно ползване на басейни, фитнес, сауна, турска баня, кана за гореща вода, кафе и чай в стаите, 0.5 л. вода на човек в стаите при пристигане
 • Представител от фирмата и екскурзоводско обслужване  
 • Медицинска застраховка за лица до 65 год.

  

Цената не включва:

 • Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси
 • Разходи от личен характер

  

Доплащане за:

 • Медицинска застраховка за лица над 65г. - 5 лв.
 • Медицинска застраховка за лица над 75г. - 10лв.
 • Транспорт с лицензиран автобус с включени всички пътни, магистрални и фериботни такси - 80 лв.
 • Новогодишна Гала вечеря с неограничено количество на местни алкохолни и безалкохолни напитки и шоу програма с DJ на български и българска музика, - 40 евро на възрастен, 20 евро на дете ( дете 0-6.99 не доплаща за Гала вечеря)
 • Екскурзия до гр. Асос и Музея на зехтина, възрастен – 32 eвро;дете 7-12 години – 13 eвро ; дете 0-6 години – 5 eвро (Цената включва: двупосочен трансфер входни такси, екскурзовод. Цената не включва: обяд, лични разходи.
 • Целодневна екскурзия до остров Джунда, местността Стъпката на Дявола, курортните градове Ören и Akçay, възрастен – 40 eвро; дете 7-12 години – 30 eвро ; дете 0-6 години – 10 eвро
 • Доплащане за  1 нощувка със закуска и вечеря на човек - 80 лв.

 

Цените са валидни при внесен депозит 100 лв. на човек.

 

Гарантирано връщане на платените суми при забрана за пътуване!

 

"ТОРРЕ Травел" ЕООД си запазва правото да променя цените и реда на посещение поради непредвидени и независещи от фирмата обстоятелства.

Цени

Дата Възрастен в двойна стая Двама възрастни с дете (00-06,99) Двама възрастни с дете (07-12.99) Двама възрастни с две деца (00-06.99)-(07-12.99) Двама възрастни с две деца (07-12.99)-(07-12.99)
30.12.2021 - 02.01.2022 г. 250 540 610 650 790


Изберете хотел към програмата
от:
250