За нас


   Транспортна агенция "Торре" е създадена през 1991 г. Фирмата има международен "Сертификат за система за управление на пътната безопастност ISO 39001". Към настоящия момент фирмата разполага с 20 автобуса за вътрешен и международен превоз. Всички автобуси на фирмата са от най-реномираните немски марки "Сетра", "Мерцедес-Бенц" и "Неоплан". Автобусите на транспортна агенция "Торре" са снабдени с абсолютно всички екстри за комфорт по време на Вашето пътуване! Подробности за автобусния парк можете да видите в секция "Автобуси под наем".

От 2009 г., транспортна агенция "Торре" изгради със собствени средства сервизна база, отговаряща напълно на европейските изисквания. В гр. Харманли, фирмата разполага с паркинг, гараж с два канала, сервизни помещения, офиси, автомивка и бензиностанция на площ от над 4000 кв.м.

Във фирмата работят любезни и висококвалифицирани шофьори, механици, администратори и специалисти в сферата на туризма. Към настоящия момент "Торре" обслужва редовни линии в страната, извършва също превози по договори на ученици и работници. Организира и превозва по над 200 екскурзии годишно в България и чужбина чрез собствената си туроператорска агенция или в партньорство с многобройните си партньори.

През годините на съществуването си, транспортна агенция "Торре" извоюва водещи позиции, на вътрешния и външния пазар на транспортни услуги.

Сред клиентите си фирмата се ползва с уважение и безупречна репутация. "Торре" има 26 годишен опит в транспорта и туризма. Много от нашите клиенти са водещи фирми в туроператорския бранш.

През 2011 г. е създадена и туристическа агенция "Торре травел", която е специализирана в туризма. Разполага с лиценз за извършване на туроператорска и туристическа агентска дейност РК-01-6869. „Торре травел“ организира екскурзии и почивки в България, централна и западна Европа, Турция. Издава самолетни билети, организира и провежда ученически екскурзии, лагери, зелени училища и team – building-ги. Туристическата агенция разполага с офиси в градовете: Харманли (централен офис), Свиленград, Любимец и Хасково. Като клиенти в нашите офиси, Вие можете да разчитате на чудесно отношение и качествено облслужване.

Транспортна фирма „Торре“ и туристическа агенция „Торре травел“ успешно работят в сътрудничество. Благодарение на собствения автобусен парк и квалифицираните екскурзоводи, цените на предлаганите продукти са най-конкурентните на туристическия пазар.

Желаем на всички наши настоящи и бъдещи клиенти безаварийно и комфортно пътуване до най-прекрасните места на планетата!