Подарък ваучер


Общи условия за ПОДАРЪК ВАУЧЕР 

 

 

 Ако Вие вече сте притежател на един или повече ваучери, то това означава, че сте пътували и сте се забавлявали с нас по някоя от нашите екскурзии или почивки. Сега може да се възползвате от възможността да направите резервация с отстъпка от стойността на ваучера, който притежавате.

 1. Всеки ваучер е за конкретна сума: 5 лв., 10 лв. или 20 лв.
 2. Ваучерите са валидни за 6 месеца от датата на издаване (посочена на празното поле).
 3. Всеки Ваучер Подарък се използва само по веднъж по избрана от вас екскурзия или екскурзия.
 4. Може да използвате няколко Ваучера за една и съща дестинация, условието е само те да бъдат валидни.
 5. Туристи, направили резервация онлайн имат възможност да използват своя Ваучер Подарък, като при резервация е необходимо да упоменат, че имат такъв. Задължително условие е при отпътуване на самата екскурзия, за която използват ваучерите си е те  да бъдат върнати на водач/екскурзовод.
 6. Торре Травел не носи отговорност при изгубени, забравени или откраднати Ваучери Подарък, те не се възстановяват от фирмата.
 7. При отменена екскурзия, поради независещи от нас обстоятелства, туристите няма да имат възможност да се възползват повторно от талоните Ваучер Подарък.
 8. При неосъществена екскурзия, поради несъбран необходим брой минимум от туристи - Торре Травел ще възстанови сумата.
 9. Ваучерите Подарък се използват за резервации в рамките на 6 месеца от тяхното получаване, като не е задължително условие екскурзията/почивката, за която е направена резервацията да попада в този период.
 10. Не е задължително Ваучерът подарък да се използва само от самия притежател - възможно е да се използва за групова резервация или от друг човек, а не притежателя.
 11. Всеки турист може да използва колкото има на брой, но валидни талони ваучер-подарък за дадена екскурзия или почивка.

 

Свържете се сега с нашите експерти или поискайте оферта

Обадете се за резервации на

0888 200 860

Формуляр за попълване

Поискайте оферта